O nama

Jugosistem“ D.O.O. je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser viljuškara Lonking. Kompanija je osnovana 1985. godine sa osnovnom delatnošću obrada betonskog gvožđa po specifikaciji kupca. Vremenom preduzeće proširuje polje poslovanja na trgovinu svim grubim građevinskim materijalima. Posvećeni smo stalnom razvoju i napretku, što nas pozicionira kao jednog od lidera na srpskom tržištu u ovoj delatnosti.
Novo proširenje delatnosti krenulo je 2019. godine kada smo započeli saradnju sa kompanijom Lonking Group.

Lonking Group“ spada među veće svetske proizvođače građevinskih mašina, kao i u prvih 14  proizvođača viljuškara. Utovarivači, bageri, viljuškari i mašine za puteve izdvajaju se svojim kvalitetom i pouzdanošću, pri čemu su mnoga inovativna tehnička rešenja rezultat rada Lonkingovih inženjera. Politika objedinjene prodaje, servisnih usluga i snabdevanja rezervnim delovima, pravi su put do zadovoljnog kupca.

„Jugosistem“ se pre svega oslanja na svoje proverene kadrove, ali istovremeno stalno teži i da implementira potrebe tržišta. Snažna podrška kompanije „Lonking“ u smislu snabdevanja viljuškarima koji se karakterišu jednim od najboljih odnosa cene i kvaliteta, pomaže nam da stvorimo dugoročnu saradnju i čvrsto poverenje sa svojim kupcima. Bilo da se odlučite za dizel, elektro ili gasni viljuškar, uvereni smo da će Vaš izbor prilikom kupovine sledećeg viljuškara ponovo biti Lonking.

Nastavljajući poslovne aktivnosti vezane za širenje prodajno-servisne mreže LONKING viljuškara i radnih mašina, kompanija “Jugosistem” je 2022. godine otvorila prodajni salon i servis u Beogradu, u naselju Ledine. Naš osnovni cilj je da svoju ponudu približimo kupcu i omogućimo servis u najkraćem mogućem roku. Ulažemo maksimalne napore kako bi u svakom trenutku obezbedili viljuškar ili drugu radnu mašinu koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

U svom radu, rukovodimo se sledećim:

  • Kompanija Jugosistem teži da izgradi najbolji poslovni odnos sa svojim partnerima stavljajući njihove želje i potrebe u prvi plan.
  • Ponosni smo na naš tim koji kontinuirano teži postizanju sve boljih rezultata i snažnijem razvoju firme.
  • Trudimo se da uvođenjem kreativnih rešenja dostignemo zacrtane ciljeve i opravdamo poverenje naših saradnika.
  • Spremni smo da stalno učimo, stičemo nova iskustva i napredujemo zajedno sa svojim klijentima.
  • Ne postoji problem za koji ne postoji rešenje – potrebno je samo strpljenje, upornost i malo kreativnosti.