Rezervni delovi i servis

Za uspešnu prodaju koja podrazumeva potpuno zadovoljstvo kupca, neophodno je kompletirati je adekvatnom postprodajnom podrškom. Zbog toga smo obezbedili servisne usluge za sve naše klijente, kao i lager originalnih rezervnih delova. Pri tome se rukovodimo poslovnom filozofijom Lonkinga:

  • Servis je prodaja
  • Servis održava konkurentnost
  • Servis održava vezu između prodavca i kupca

Tehnologija napreduje, a Lonking razvojni tim konstantno radi na usavršavanju svih komponenti i sklopova koji su sastavni delovi radnih mašina. Međutim, Lonking želi i da ta tehnologija bude dostupna svima, jednostavna za korišćenje i održavanje, a maksimalno efikasna za rad.

Kompanija „Jugosistem“ obezbeđuje sigurno i kontinuirano snabdevanje rezervnim delovima za Lonking viljuškare. Pored svog magacina, u svakom trenutku imamo pristup i centralnom magacinu. Kvalitet, pouzdanost i povoljna cena čine da se kupac uvek odluči za originalan Lonking rezervni deo.

Servis

Na tehničko stanje i radni vek svakog viljuškara utičnu učestalost korišćenja, uticaj okoline, (pre)opterećenje teretom, vrsta podloge po kojoj se vozi, način manipulacije i dr., ali pre svega redovno i pravovremeno održavanje. Poštovanje servisnog intervala i preventivni servisi su najčešće dovoljan uslov da Lonking viljuškari rade veoma dugo i pouzdano.

Naši serviseri se prilikom svakog servisa trude da operateru daju sve neophodne instrukcije vezane za ispravno rukovanje i održavanje radne mašine. U slučaju vanrednog kvara, u najkraćem mogućem roku šaljemo ekipu iskusnih tehničara na lice mesta. Ukoliko za to postoji potreba, „Jugosistem“ Vam može i iznajmiti viljuškar po veoma pristupačnim cenama.

  • Predstavništvo za Srbiju, Jugosistem doo u Nišu.
  • Obezbeđeni rezervni delovi za sve tipove mašina.
  • Dostupnost 24/7
  • Garancija 2 godine.